Afsprakenlijst

- Home - - Stand - - Programma - - Wedstrijdverslagen - - Topscoorders - - Begeleiding - - Afsprakenlijst - - Filmpje vd Week - - Club Info/Contact - - Spelers - - Twitter - - Gastenboek -

Excelsior'31 E-1 Afsprakenlijst 2013/2014

Selectie
Excelsior’31 Rijssen E1 bestaat dit seizoen uit 8 spelers, deze groep traint op maandag en donderdag. De selectie op zaterdag ziet er in principe hetzelfde uit, mits je de 2 trainingsavonden mist. Mocht dit gebeuren dan speel je de aankomende zaterdag in de E2 en komt er een speler van E2 naar E1 die wel 2 keer getraind heeft. Dit geldt uiteraard alleen voor de zaterdag de week erop trainen we weer met dezelfde 9.

Aanwezig
Zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent. Voor een thuiswedstrijd betekent dit 3 kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Bij een uitwedstrijd een kwartier voor vertrek aanwezig zijn. Hoe laat we uit aanwezig moeten zijn hoor je na de donderdag training en voor de zekerheid staat het ook op de site. Voor een training moet je 10 minuten voor aanvang van de training op het veld zijn en degene die dienst hebben 15 minuten. Als je te laat bent en de hoofdtrainer weet er niks van af, dan neemt de trainer een passende maatregel, mits je een goede reden hebt, maar dan nog moet het gecommuniceerd worden met de hoofdtrainer.

Trainingen
Maandag               18:00 uur t/m 19:00 uur
Donderdag           18:00 uur t/m 19:00 uur


Excelsior’31 E1 traint 2 keer per week. De opstelling voor de wedstrijd is mede afhankelijk van de prestatie van een speler tijdens de trainingsweek en de voorgaande prestaties. Bij elke trainingsvorm of oefenvorm moet er de wil zijn om beter te worden. Trainen om te trainen doe je niet. Ook een optimale beleving tijdens een training is een vereiste. Kortom: tijdens elke training moet er de wil zijn om optimaal te presteren met veel beleving en de wil om te winnen. Je moet beter willen worden!!!

Wedstrijden

Voor elke wedstrijd wordt er een wedstrijdbespreking gehouden. De opstelling wordt tijdens de wedstrijdbespreking bekend gemaakt. Ook bespreken we daar hoe we gaan voetballen. Iedereen dient de opstelling te accepteren, ook al sta je volgens jou onterecht wissel of staat je positie je niet aan. De maandag daarop kun je evt. met de trainer om de tafel gaan zitten. Dit geldt uiteraard ook voor de ouders. Doe dit absoluut niet op de wedstrijddag!!!

Afmelden
Afmelden is altijd verplicht, niet afmelden is niet spelen. Een sms is niet afmelden, doe dit telefonisch. Ben je een keer weg, laat het je trainer zo spoedig mogelijk weten. Probeer zoveel mogelijk wedstrijden en trainingen te spelen / trainen en het is fijn als de ouders hiermee rekening willen houden. Bv. met het inplannen voor een tussentijdse vakantie. Afmelden moet de speler of ouder doen op de trainingsavond tussen 15:45 uur en 16:15 uur. Bij de hoofdtrainer afmelden op mobiel met een goede reden. (Ninos: 06- 46 59 41 36)

Dienstrooster
Je hebt 1 maal in de 4 a 5 weken dienst. Hou hier rekening mee en zorg ervoor dat je op tijd bent en alles netjes en compleet blijft. Dit houdt in: Bij trainingen in samenwerking met de leider: materiaal verzorgen, dit tellen voor en na de training (ballen, hesjes en pylonen), plus kleedkamer schoon achter laten. Bij wedstrijden in samenwerking met de leider: materiaal verzorgen, dit tellen voor en na de wedstrijd dus, ballen, hesjes, pylonen, bidons en de waterzak ophalen vanuit het ballenhok voor de wedstrijd en alles geteld en wel opruimen na de wedstrijd in het ballenhok. Plus kleedkamer schoonmaken en de kleding moet voor en na de wedstrijd geteld zijn.

Douchen
Douchen is verplicht tijdens de trainingen en wedstrijden. Bij het douchen is het verplicht om badslippers te dragen. Ook mogen er geen ouder(s) in de kleedkamer zijn.

Scheenbeschermers
Scheenbeschermers zijn verplicht zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Zorg dat je goede scheenbeschermers hebt, dit voorkomt blessures.

Blessures
Meld blessures op tijd bij de trainer. Ben je zo erg geblesseerd dat je niet mag trainen en voetballen, laat dan (zover als dat gaat) zoveel mogelijk je gezicht zien tijdens de trainingen en wedstrijden. Probeer dan een deel van de trainingen bij te wonen en zeker de wedstrijden.

Tenue

AB Oost

Gedrag
Gedraag je netjes, dus toon respect naar je medespelers, trainers, begeleiders, tegenstanders en scheidsrechters Ouders dus ook!Deze mensen heb je wel nodig om zaterdags te spelen. Ook moet je accepteren dat je wordt gewisseld, ook al ben je teleurgesteld dan wens je de invaller succes en laat je op dat moment niet blijken dat je teleurgesteld bent. Geef je een domme reactie dan loop je de kans een week later helemaal niet mee te doen. Accepteer ook een foute beslissing van de scheidsrechter hij is inmiddels ook een mens net als ons.

Aanvoerder
1e ?

2e ?

Vervoer uitwedstrijden
Bij het vervoer naar de uitwedstrijd wordt er gereden door de ouders aan de hand van een vervoersschema (ook beker en oefenwedstrijden). Mocht men niet kunnen rijden dan zorgt men zelf voor vervanging en geeft dit door aan de leider. En we gaan ook allemaal tegelijk terug naar Rijssen.

 

Taakomschrijving Technische Staf

Hoofdtrainer à  Is verantwoordelijk voor het geven van de trainingen en het coachen van de wedstrijden.

Ass. Trainer  à                    Techniek training (Meulensteen/ Coerver).
Looptraining maandags.
Verzorgt de warming-up en de specifieke warming-up voor elke training en voor elke wedstrijd.

Zaterdag Begeleiding   Hoofdtrainer let op de organisatie Verdedigend en Aanvallend van zijn eigen team en de Ass. Trainer let op de organisatie Verdedigend en Aanvallend van de tegenpartij. Leider zorgt ervoor dat het materiaal meekomt samen met degene die dienst hebben.

Teammanager (Leider)

Website bijhoudenwww.excelsior31-e1.webklik.nl  .

 Regelt een wasschema voor de ouders die de kleding gaan wassen.
Regelt een vervoerschema voor oefen/bekerwedstrijden of Zaterdags de competitiewedstrijden.
Regelt het contact richting de “ouders”/spelers m.b.t. programma’s en wedstrijden (internetsite).
Regelt Uitjes + Teamavonden

Aan de Leider doorgeven van wanneer tot wanneer je op vakantie bent, mocht je op vakantie gaan en mocht je niet op vakantie gaan dan meld je dit ook aan de leider.

Het is belangrijk om in de vakantie aan sport te doen. Ik ben geen trainer die zegt hier heb je een loopschema en werk dit maar af. Zorg ervoor dat je in de vakantie voldoende voetbalt, zwemt,tennist,volleybalt en/of andere sporten uitvoert zodat je lichaam niet anderhalve maand stil staat, want daar gaat het mij om.

Dan wensen wij elke speler een fantastisch seizoen, met veel spelplezier en dat een ieder zich ontwikkelt als voetballer naar zijn mogelijkheden en om zo samen te werken naar een optimale teamprestatie.